fbpx

Innholdet du etterspurte eksisterer ikke.

184 treff

Hvem har råd til å jobbe i Oslo?

Det har aldri vært så dyrt å bo i hovedstaden som det er nå. Må byen ta i bruk nye grep og tenke nytt om pendlertrafikken for å holde hjulene i gang?

– På tide med flere kvinner i front

Norge får ros fra FNs kvinnekomité for den høye andelen kvinner i arbeidsliv og utdanning. Samtidig har vi en lang vei å gå for å få opp andelen kvinner i styrer og toppstillinger i private selskaper.

– Fleksibilitet er kommet for å bli

I Schibsted Marketing Service og Schibsted Partnerstudio vil man nå ha folk tilbake på kontoret. Forskning viser derimot at fleksibilitet og medbestemmelse er viktig for at en skal yte best mulig på jobb.

Bygger vi broer eller murer?

I lys av krigens bestialiteter på Gazastripen, blomstrer diskusjonen om boikott av Israel. Vil akademisk boikott styrke eller svekke den akademiske friheten?

Bytte jobb? Søk nå!

Dette er perioden med mest ledige stillinger på markedet.

Bondeopprøret

Europeiske bønder protesterer. Landbrukspolitikken er ett av områdene som blir avgjørende i vårens europaparlamentsvalg – noe ytre høyre ligger an til å tjene på.

Seier for lokaldemokratiet

Vil du at Søgne skal skilles fra Kristiansand? Dette måtte innbyggerne i Søgne stemme over i starten av februar 2024. Da kommunen ble tvangssammenslått med Kristiansand og Songdalen mot sin vilje i 2020, satte det i gang et folkeopprør lokalt.

Politikk på en ny måte!

Aksel Braanen Sterri mener at dagens politikk har en rekke blindflekker. Løsningen var å opprette et senter for langsiktig politikk.

– Viktig at unge samer ytrer seg

Diskriminering av samer er fortsatt en utfordring, men to av fjorårets mest profilerte mediesaker har definitivt økt befolkningens bevissthet rundt samiske rettigheter, mener Per-Henning Mathisen (25).

Kunsten å tape

Trudde du at Helseplattformen var bortkasta pengar? Då bør du kanskje tru om igjen.